OM STARKA BETON

Vi skaber bæredygtige danske miljøer i beton

Urban Elements er en danskejet virksomhed med produktionsfaciliteter og showroom i Skævinge, Nordsjælland.

Vi leverer et sammenhængende sortiment af klassisk og moderne byrumsinventar, som både består af egenproduktion og produkter fra udvalgte leverandører.

Vi lægger stor vægt på kvalitet i både håndværk og materiale. Vores materialer er overvejende bæredygtige og har en lang levetid ved minimal vedligeholdelse.

Vi udvikler byrumsinventar i samarbejde med arkitekter, landskabsarkitekter, anlægsgartnere, entreprenører, kommuner og boligselskaber. Da vi har egenproduktion, er vi fleksible og kan altid tilpasse inventar til særlige projekt ønsker.

Foruden egenproduktion repræsenterer vi flere europæiske producenter, heriblandt svenske Starka.

Starka fremstiller præfabrikerede betonprodukter til mange anvendelsesområder indenfor bygge- og anlægsarbejder.

De har specialkompetencer og moderne ressourcer til udvikling og fremstilling af produkter til overfladebelægning, betonelementer og vandforsyningssystemer, og ved alt om beton!

Sand, sten, cement og vand – beton består af rene naturlige produkter og passer overalt, hvor der søges fleksibilitet og godt miljø. Beton har en lang holdbarhed og har igennem hele sin livscyklus en minimal indvirkning på vores miljø.

Med engagement og godt håndværk, er Starka en pålidelig partner og har været det siden Yngve Persson startede firmaet i 1930 med det formål at skabe betonprodukter af høj kvalitet.

Dette har ikke ændret sig og Starka vil fortsat være den førende producent og leverandør af kundetilpassede løsninger i høj kvalitet indenfor betonprodukter, med andre ord, præfabrikerede betonprodukter, når de er allerbedst!

Kontakt Starka Beton

Strøvej 38
3320 Skævinge, Danmark
Telefon: +45 48 28 80 99
E-mail: info@starkabeton.dk

Få inspiration – se vores katalog

Leverandør

OFFICE LINE

1.800.555.6789

EMERGENCY

1.800.555.0000

WORKING HOURS

9:00am – 6:00pm